sport

Welkom bij De Kriekel

Auteur: Yoran Kuiper Laatst aangepast: 2016-11-23

Sportvereniging "De Kriekel" is een gezellige sportvereniging op de kop van Goeree-Overflakkee. We zijn een omnivereniging, dat wil zeggen dat er veel verschillende sporten bij ons uitgeoefend kunnen worden. De meeste sporten worden begeleid door ervaren train(st)ers. Er wordt gesport op recreatief niveau. Neem een kijkje op de site en vindt nieuws en informatie over de sporten, train(st)ers, bestuur en locaties.

Vlak voor de aanvang van het nieuwe seizoen willen we u op de hoogte stellen van een aantal wijzigingen die hebben plaats gevonden.

Badminton:
Aan het einde van vorig seizoen hebben we afscheid genomen van trainer Ruud van Meer. Herbert van Hiert wordt komend seizoen onze nieuwe trainer. Omdat hij ook trainer is bij VTO moet hij zijn tijd verdelen. Hij komt daarom (voorlopig) 2x per maand de trainingen verzorgen bij zowel de jeugd als de senioren.

Gym:
Jorine de Jong heeft aangegeven te stoppen als trainster van de meiden groep in Goedereede. Voor haar is helaas geen nieuwe trainer gevonden, waardoor we genoodzaakt zijn te stoppen met de meiden gym in Goedereede. Deze meiden kunnen op maandag terecht bij Anja Akershoek in de Dorpstienden.

6-7 jaar 15.45 – 16.45 uur
8-9 jaar 16.45 – 17.45 uur
10-11 jaar 17.45 – 18.45 uur
12-16 jaar 18.45 – 19.45 uur

Ook is de datum van de clubkampioenschappen voor de gym bekend: Maandag 23 oktober gewoon tijdens de normale lesuren

Charita de Vogel gaat met de peuter / kleuter gym (3- 5 jaar) naar de gymzaal van Goedereede.
Dit omdat zij daar de beschikking heeft over de touwen, ringen, klimrekken etc. wat ze nu in Ouddorp niet heeft

De peuter / kleutergym is op woensdag van 16.00 – 17.00 uur in Goedereede.

Charita gaat hier per september starten met het Nijntje beweegdiploma.

 Streetdance:
Vita heeft een hele enthousiaste groep die graag een stapje hoger op wil. Daarom is er een extra groep bijgekomen. Haar lestijden op maandag in de Dorpstienden zijn als volgt:

4-7 jaar  18.00 – 19.00 uur streetdance
8-12 jaar 19.00 – 20.00 uur streetdance / hiphop
13+  20.00 – 21.00 uur hiphop

Freerunning:
De trainers die vorig jaar de laatste lessen hebben gegeven kunnen ons helaas niet inplannen in hun schema. We zijn dus nog op zoek naar iemand die de freerunning lessen kan geven. Hou de website en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws hier omtrend. We houden u op de hoogte!

 Rest ons nog u allen een zeer fijn en gezond sportjaar toe te wensen!